Till senaste kommentaren

Nyttjar ni kallpressad eller varmpressad rapsolja och vad innehållet är för era naturliga aromer?

Min pollenallergi blir oftast tiofaldigt värre när maten innehåller e330/"citronsyra", försöker därför undvika detta från min kost. Nyttjar ni kallpressad eller varmpressad rapsolja och vet ni vad innehållet är för era naturliga aromer?
Mattias

Kommentarer

  • Hej Mattias,

    Naturligt arom är olika typer av jästextrakt, som är naturliga ingredienser som framställs från precis samma jäst som används vid bakning, ölbryggning och vintillverkning. Jästextrakt ger en rik och behaglig smakupplevelse, jämförbar med smaken av buljong, vilket gör jästextrakt till en värdefull ingrediens för att bygga smak i Anammas produkter. Framställningen sker helt utan kemiska tillsatser genom att jästen odlas, inaktiveras med värme, bryts ned med hjälp av naturliga enzymer, och till sist filtreras och torkas till ett pulver. Detta är den färdiga produkten.
    Bernadetta
  • Tack för ert svar!

    Skulle uppskatta om du även kunde svara på min fråga angående kallpressad eller varmpressad rapsolja.

    Ha en fin dag!
    Mattias
  • Hej Mattias!

    Vi använder varmpressad rapsolja.
    Ha en fin dag 💚

    Vänliga hälsningar
    Katarina

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.