Till senaste kommentaren

Kan ni börja producera era vegofiléer igen?

Hej! Jag har länge gått och väntat på att ni ska återuppta produktionen av produkterna filé och kebab. Filén är ju en produkt som varandes både vegansk och glutenfri - samt saftig och lätt att smaksätta - stått helt utan konkurrens och motsvarighet på marknaden. Och det hade den gjort än idag såvitt jag vet. Kebab finns det väl fler sätt att få tag på, men er var bra både till pris och kvalitet. Den kanske ni slutade med för att den var sönderhuggna filéer med krydda?

Mina huvudsakliga frågor är: kan ni inte snälla börja producera filéerna igen?

Om nej, varför? Kan man få en utförligare förklaring så man slipper vara så ledsen över att en av de bästa produkterna försvunnit till förmån för andra som inte alls är lika bra, i min mening. Jag minns att det motiverades tidigare med att produktionskostnaden var hög och produkten inte så populär, men den var minsann alltid slut i hela Östergötland enligt min erfarenhet!

Kommentarer

 • Hej Daniel,

  Vad tråkigt att höra att just dina favoriter fick utgå från vårt sortiment!😥

  Tyvärr är det anledningen- efterfrågan på dessa produkter var alldeles för låg för att vi skulle kunna ha kvar det i vårt sortiment då produktkostnaderna blev för höga.

  Vi tar med oss dina önskemål till vårt utvecklingsteam och håller tummarna inför framtida produkter💚

  Ha en fortsatt fin dag!
  Bernadetta
 • Jag håller verkligen med Daniel, saknar filerna nått otroligt. Blev väldigt förvånad när dom försvann då jag o många omkring mig hade dom som absolut favorit-ersättning för kött. Topp fem bästa fake-kött jag ätit. Hoppas dom får en ny chans någon gång🤞🤞🤞 mvh lo 


  Lo
 • Ja, vad har man nu på grillen som ersätter era möra och saftiga filéer? Era filéer var fantastiska att marinera och grilla. Snälla, återuppta produktionen under sommaren.

  Hälsningar
  Ensamma sparrisen med bea
  Bea

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.