Till senaste kommentaren

Spons till arbetsmarknadsmässa.

Hej Anamma!

Mitt namn är Lovisa och jag arbetar som medansvarig för Linköpings Universitets karriärmässa för statsvetare och nationalekonomer, Pol.Ar 2023.

Föreningen "Linköpings Universitets Nationalekonomer och Statsvetare" (FLiNS) arrangerar årligen Pol.Ar, vår egen karriärmässa vid universitetet. Pol.Ar 2023 är en dag då studenter får möjlighet att knyta kontakter med potentiella framtida arbetsgivare och lyssna till intressanta föreläsningar. Arbetsmarknadsdagen äger rum vid Linköpings Universitet den 27 februari 2023.

Mässan riktar sig främst till studenter vid Politices kandidatprogrammet, Civilekonomprogrammen, masterprogrammen i nationalekonomi, statsvetenskap, internationella relationer och finans samt de som studerar frikurser i nationalekonomi och statsvetenskap. Studenter från programmen Affärsjuridik och Human Resources är också en målgrupp.

Vi är väldigt intresserade av att marknadsföra Anamma gentemot våra studenter via sakspons. Vi kommer under dagen att dela ut 100 goodiebags till studenter och även erbjuda möjligheten för er att med representanter från företaget marknadsföra er på plats vid mässan och dela ut produkter/erbjudanden. Det finns också möjlighet att tävla ut produkter. Vi är öppna för förslag och ser gärna ett samarbete med er!

Låter det här som något för er? Har ni några frågor?

Jag berättar gärna mer och ser fram emot att upprätta en personlig kontakt mer er.

Med vänliga hälsningar,
Lovisa Dahlberg
Projektgruppen Pol.Ar 2023
lovisa.polar@flins.org
#076 713 13 25

Lovisa Dahlberg

Kommentarer

 • Hej Lovisa,

  Tack för att du hörde av dig till oss.
  Vad kul att ni är intresserade av just vårt företag och varumärken!
  På grund av det stora antalet förfrågningar har vi valt att enbart sponsra större event och organisationer, som exempelvis Maskrosbarn och Friends.

  Lycka till!
  Sofie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.