Vego prins och natriumglutamat

Hej bästa ni. Först vill jag fråga om ni kommer ha vego prins bara under nu i juletid eller finns dom i ert sortiment hela året så som prinskorvar finns , hoppas säger jag och sonen . Min son lever på era produkter, han är mycket selektiv med maten men tycker om era bollar schnitzel och förut korven men nu är det bara vego prins som han tycker om . Han får vego bollar och schnitzel i skolan men jag önskar att han kunde få vego prins också ska säga till skolköket efter jul om det är nåt annat som dom kan lägga till då jag ville höra med er , finns dom att beställa året om? Sen andra frågan är om ni har natriumglutamat i några av era produkter? Det är skrivet kryddor tänkte isf om glutamat är någon av era kryddor ibland. Tror inte det det känns inte som ni skulle ha det så men frågar bara vänligt så jag kan vara säker. Tacksam så för att ni finns. Jag hoppas också att ni börjar igen med era ärt bollar dom kunde inte sonen och jag få nog av . Jag älskar er ärtfärs men det har inte sonen ön börjat göra men snart så t
god jul &gott nytt år 

Jenny Hammar

Kommentarer

 • Hej Jenny,

  Tack för dina frågor och vad kul att ni gillar många av våra produkter!

  Anamma Vegoprins är en säsongsprodukt som enbart finns under juletider dessvärre. Men våra övriga korvar från Anamma är väldigt lika Vegoprins.

  Natriumglutamat finns naturligt i mängder av livsmedel, så även i våra produkter. Men vi tillsätter inget extra. Det skulle finnas med under ingredienser om så var fallet.

  Ha en fin dag!

  Sofie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.