Baljfärs

Hej! Jag undrar hur Anammas baljfärs tillverkas, alltså hur råvarorna tillbereds. Hur länge de ligger i blöt och sedan kokas etc
Jenny Arvidsson

Kommentarer

  • Hej Jenny,

    Tyvärr är det en recepthemlighet och inget vi kan dela med oss av.

    Ha en fin dag!
    Liselotte
  • Hej Liselotte,

    Förstår jag dig rätt? Är det recepthemligt hur länge råvarorna i produkten ligger i blöt och sedan kokas?
    Jenny Arvidsson
  • Hej Jenny,

    Vi köper in baljväxterna förkokade så det är ingen information vi själva besitter i detalj. Men vi vet att dom blötläggs under lång tid,ca 16 timmar innan de kokas. 


    Liselotte
  • Hej Liselotte,

    Är det möjligt för Anamma att höra av sig till företaget ni köper in ifrån och fråga?

    Med vänlig hälsning,
    Jenny
    Jenny Arvidsson
  • Hej Jenny,

    Det är leverantörens produktion, de delar inte med sig av deras exakta tillverkningssätt då det är en del av deras företagshemlighet.

    Många producenter går inte ut med mer specifika detaljer då man inte vill avslöja hur tillverkningen går till för att metoden inte ska tas vidare till konkurrenter.

    Det gäller för många leverantörer och producenter av både produkter och råvaror.
    Givetvis finns det regelverk som vi och alla andra måste följa för att förhindra att det till exempel finns allergener i produkterna.
    Liselotte

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.