Välkommen till Anamma kund- och supportforum
Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring våra produkter och recept. Skicka gärna in dina förslag och idéer!
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär
Genom att skriva ett inlägg eller kommentar i forumet godkänner du att Anamma lagrar dina personuppgifter (namn, e-postadress och IP-adress) i max 3 år. Läs mer om vår sekretess och integritets policy
OM ANAMMA
Vår filosofi har alltid byggt på att vego-mat ska vara riktigt god och vi gör ingen skillnad på om du är vegan eller köttätare. Det är många som vill äta mat från växtriket och vår grej är att få det att hända. Därför har vi satsat allt på att göra helt vegansk mat till något riktigt gott och enkelt. Du kan läsa mer om Anamma och vårt arbete här
Tyvärr är det en recepthemlighet och inget vi kan dela med oss av.
Ha en fin dag!
Förstår jag dig rätt? Är det recepthemligt hur länge råvarorna i produkten ligger i blöt och sedan kokas?
Vi köper in baljväxterna förkokade så det är ingen information vi själva besitter i detalj. Men vi vet att dom blötläggs under lång tid,ca 16 timmar innan de kokas.
Är det möjligt för Anamma att höra av sig till företaget ni köper in ifrån och fråga?
Med vänlig hälsning,
Jenny
Det är leverantörens produktion, de delar inte med sig av deras exakta tillverkningssätt då det är en del av deras företagshemlighet.
Många producenter går inte ut med mer specifika detaljer då man inte vill avslöja hur tillverkningen går till för att metoden inte ska tas vidare till konkurrenter.
Det gäller för många leverantörer och producenter av både produkter och råvaror.
Givetvis finns det regelverk som vi och alla andra måste följa för att förhindra att det till exempel finns allergener i produkterna.