Välkommen till Anamma kund- och supportforum
Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring våra produkter och recept. Skicka gärna in dina förslag och idéer!
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär
Genom att skriva ett inlägg eller kommentar i forumet godkänner du att Anamma lagrar dina personuppgifter (namn, e-postadress och IP-adress) i max 3 år. Läs mer om vår sekretess och integritets policy
OM ANAMMA
Vår filosofi har alltid byggt på att vego-mat ska vara riktigt god och vi gör ingen skillnad på om du är vegan eller köttätare. Det är många som vill äta mat från växtriket och vår grej är att få det att hända. Därför har vi satsat allt på att göra helt vegansk mat till något riktigt gott och enkelt. Du kan läsa mer om Anamma och vårt arbete här
Hej Frida,
Tack för din fråga!
Ja, du kan låta Formbar färs tina upp till ett dygn i kylen innan du tillagar produkten.
Här kan du se hur våra kockar tinar och tillagar vår formbara färs!
Det står att det inte rekommenderas att Tina formbar färs i micron.
Vad är anledningen till det?
mvh
Annika
Det viktiga är att produkten inte värms upp och blir varmare än rumstemperatur innan du formar och tillagar den. Ifall produkten blir för varm innan du format den börjar den binda samman och formbarheten går därmed förlorad. Optimalt är att tina färsen i kylskåpet, och forma den medan den fortfarande är kall😊