Välkommen till Anamma kund- och supportforum
Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring våra produkter och recept. Skicka gärna in dina förslag och idéer!
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär
Genom att skriva ett inlägg eller kommentar i forumet godkänner du att Anamma lagrar dina personuppgifter (namn, e-postadress och IP-adress) i max 3 år. Läs mer om vår sekretess och integritets policy
OM ANAMMA
Vår filosofi har alltid byggt på att vego-mat ska vara riktigt god och vi gör ingen skillnad på om du är vegan eller köttätare. Det är många som vill äta mat från växtriket och vår grej är att få det att hända. Därför har vi satsat allt på att göra helt vegansk mat till något riktigt gott och enkelt. Du kan läsa mer om Anamma och vårt arbete här
Karragenan utvinns ur torkade rödalger och används som förtjockningsmedel för att produkterna ska få sin rätta konsistens.
De råvaror som vi använder är alltid livsmedelsråvaror som är godkända av Livsmedelsverket. Vi strävar alltid efter att uppnå önskad smak och konsistens med så få och bra råvaror som vi kan. I Anamma används karragenan då detta är en råvara som tillsammans med andra ingredienser resulterar i den karakteristiska texturen i produkterna. Vi följer alltid livsmedelsverkets råd och regler när det gäller innehåll och tillsatser i mat.
I dagsläget är det inget vi har tänkt att fasa ut från produkterna. Skulle livsmedelsverket komma ut med ny information hade vi självfallet följt de riktlinjerna.
Ha en fin dag!