Nya vegofärsen

Hej!
Vi är 2 vuxna och tre barn i familjen . En vuxen och ett barn är vegetarianer och vi kämpar med att hitta maträtter som alla accepterar. Tacos och köttfärssås på er vegofärs har varit rätter som alltid funkat och vi har använt den varje vecka. Fram tills nu. Nya vegofärsen är inte alls lika god och nu vill inte köttätarna äta ovan nämnda rätter. Varför har ni bytt?
Med vänliga hälsningar
Jens Sigfridsson
Jens Sigfridsson

Kommentarer

 • Hej Jens,

  Tack för att du hör av dig och tråkigt att höra produkten inte motsvarade dina förväntningar. Vi vill ständigt förbättra våra produkter och jobbar löpande med att utveckla våra produkter och har därför gjort mindre justeringar på tillagningen av Vegofärsen. Tex använder vi nu ett äppeljuicekoncentrat för att få fram färgen på färsen på ett naturligt sätt. Vi har även minskat salthalten.

  Vi tar självklart vidare dina synpunkter till ansvarig avdelning.

  Ha en fin dag!
  Michelle
 • Håller med Jens om att nya vegofärsen har mycket sämre smak. Exempelvis så brukade jag tidigare ta vegofärs i kokvattnet innan pulvermoset blandades i och det gav en god köttfärssmak. Nu är vegofärsen i princip smaklös.
  Nicke
 • Jag håller med övriga kommentarer.
  Den har blivit alldeles för neutral i smaken nu och är allmänt tråkig.
  Köpta den gamla så länge det gick, men den är slut överallt nu och sedan man bytt till den nya så äter vi faktiskt inte lika mycket av er färs mer.
  Jag hoppas det kommer en ny ny färs med mer karaktär i smaken
  Henril
 • Hej,

  Tack för att ni hör av er och delar era erfarenheter med oss.
  Vi uppskattar feedback från våra konsumenter, vare sig det är ris eller ros.

  Så tråkigt att höra att det nya receptet inte faller er i smaken. Vi tar självklart vidare era synpunkter till ansvarig avdelning!

  Ha en fin dag!

  Michelle

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.