Välkommen till Anamma kund- och supportforum
Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring våra produkter och recept. Skicka gärna in dina förslag och idéer!
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär
Genom att skriva ett inlägg eller kommentar i forumet godkänner du att Anamma lagrar dina personuppgifter (namn, e-postadress och IP-adress) i max 3 år. Läs mer om vår sekretess och integritets policy
OM ANAMMA
Vår filosofi har alltid byggt på att vego-mat ska vara riktigt god och vi gör ingen skillnad på om du är vegan eller köttätare. Det är många som vill äta mat från växtriket och vår grej är att få det att hända. Därför har vi satsat allt på att göra helt vegansk mat till något riktigt gott och enkelt. Du kan läsa mer om Anamma och vårt arbete här
Det går absolut bra att använda till alla möjliga recept, även till t.ex. dumplings.
Vi skulle rekommendera att du först steker färsen och därefter fyller dina dumplings. Färsen kommer få en yta då som är godare än om du lägger i färsen otillagad.
Den frysta färsen kan också släppa ifrån sig lite vatten när den tinas och det kan göra dina dumplings blötare än du räknat med.
Lycka till!
Går den då att koka direkt efter att man har rullat frikadellerna?
Man kan använda formbar färs till frikadeller, men vi skulle säga att det är bättre att steka färsen först, för att de ska hålla ihop bättre och få en finare yta.
Ha en fin dag😀