Till senaste kommentaren

Var kan jag hitta Jävligt gott vegochorizo?

Hej! Har letat i många matbutiker i Stockholm, men hittar inte längre Vegochorizon. Det i butiker ska  har hävligt gott burgaren och den vanliga korven. Vet ni vilka butiker i Stockholm som har den i sitt sortiment?
Martin Stockenstrand

Kommentarer

 • Hej Martin,

  Tyvärr har Vegochorizo utgått på grund av för liten efterfrågan och produceras inte längre.

  Ha en fin dag!
  Liselotte
 • Hur kan det vara möjligt att den har för liten efterfrågan, när den är så god och perfekt?
  Det måste vara sättet ni promotat den på som behöver förnyas eller förbättras.
  Gör ett nytt försök, snälla ni, det är så viktigt att vi Vegetarianer/Veganer får bra produkter på marknaden, så vi lättare kan få fler köttätare att prova på bra mat och sluta äta kött.

  Hade fint
  Peter
 • Hej Peter,

  Tack för att du hör av dig och delar dina synpunkter och önskemål med oss! Vi skickar de självklart vidare till ansvarig avdelning.

  Trevlig helg!
  Michelle
 • Ja, jag kan bara instämma i det Peter skriver. Jag har provat nästan alla veganska korvar på marknaden. Och denna är den godaste! Bäst smak och bäst konsistens. Undrar också vad som gått sent i marknadsföringen! Hur kan den bästa produkten på marknaden ha så dålig efterfrågan!
  Martin
 • Jag blev så himla ledsen nu när jag hittade detta svaret, har letat överallt efter chorizon. Det är på riktigt den enda korven som går att äta som vegan, jag förstår inte heller hur den kan ha haft låg efterfrågan. Som Peter skrev, snälla gör ett nytt försök! Den är enormt saknad!
  Mel
 • Hej,

  Vad roligt att det är så många som saknar vår Vegochorizo. Det är sällan vi tar och relanserar en produkt som redan tagits ur produktion.

  Vid många förfrågningar ser vi dock över möjligheten att börja producera den igen, så tack för att ni tog er tid att kontakta oss med visat intresse!

  Vi skickar vidare alla önskemål och håller tummarna.

  Ha en fin dag!


  Michelle
 • Deppigaste jag hört!
  Letat runt i hela Stockholm efter denna korv, men inte hittat någonstans.

  Bästa veganska korven på marknaden! Vad ska man äta nu? Kan inte förstå att efterfrågan varit för dålig, kan inte stämma.
  Snälla ta tillbaka den nu!!
  Anna
 • Jag har också letat efter chorizo korven och blir jätteledsen att läsa att den inte tillverkas längre. I de butiker jag handlar var den nästan alltid slut och svår att få tag på. Vad skulle ni behöva från konsumenterna för att återinföra den? Namninsamling?
  C
 • Hej C,

  Alla önskemål tas vidare till ansvarig avdelning, men det krävs ganska mycket engagemang för att återlansera en produkt som redan utgått. Det går jättebra att även mejla till konsumentkontakt@orkla.se eller kommentera på Anammas facebook. 

  Ha en fin dag!
  Michelle
 • Jag kan bara instämma med föregående talare. Anammas Chorizo är den absolut godaste vegokorven. Det är svårt att hitta goda vegetariska korvar (även smörgåspålägg är sorgligt kapitel).
  Vad behövs för att chorizon ska återkomma på marknaden? Ta hjälp av influenser som är vegetarianer, gör smaktest, marknadsföringingen måste ha floppat för det var en bra produkt.
  Hälsning Mira
  Mira

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.