Välkommen till Anamma kund- och supportforum
Vi hjälper dig gärna med svar på frågor kring våra produkter och recept. Skicka gärna in dina förslag och idéer!
Gäller ditt ärende en reklamation ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär
Genom att skriva ett inlägg eller kommentar i forumet godkänner du att Anamma lagrar dina personuppgifter (namn, e-postadress och IP-adress) i max 3 år. Läs mer om vår sekretess och integritets policy
OM ANAMMA
Vår filosofi har alltid byggt på att vego-mat ska vara riktigt god och vi gör ingen skillnad på om du är vegan eller köttätare. Det är många som vill äta mat från växtriket och vår grej är att få det att hända. Därför har vi satsat allt på att göra helt vegansk mat till något riktigt gott och enkelt. Du kan läsa mer om Anamma och vårt arbete här
Hej Amanda,
Tack för din fråga!
Det är viktigt att färsen inte blir för varm innan du börjar forma och steka den. Vi rekommenderar inte att låta färsen tina i flera timmar i rumstemperatur, utan max en timme innan du börjar forma. Vi rekommenderar även att du inte tinar den i mikrovågsugn!
Absolut bäst resultat får du om du låter färsen tina som beskrivet på förpackningen, ett tips kan vara att sprida ut färsen på exempelvis en ugnsplåt, då går upptiningen snabbare. Om färsen är svår att forma och faller isär är den förmodligen för varm. Bindemedlet i färsen börjar verka vid ganska låga temperaturer, därför är det bra att alltid försöka hålla färsen så kall som möjligt när ju använder den.
Kika gärna här för att se hur våra kockar tinar och tillagar vår färs!
Vad tråkigt att höra, det vill vi gärna kolla på. Reklamera gärna på
konsumentkontakt så får du hjälp.
Ha en fin dag!