Var tillagas era produkter?

.

Kommentarer

  • Hej Gustav,

    Tack för din fråga!
    Våra produkter tillagas i våra anläggningar i Eslöv och Vansbro.
  • Hej!
    Metylcellulosa har blivit populärt i vegetariska och veganska produkter. Hur stor del utgör detta i förhållande till de "matnyttigare" ingredienserna? Såvitt jag förstår är det ett alternativ till att använda andra "förtjockningsmedel" som mjöl och i vissa fall gummi. Populära otäckheter som grillkorv med 20% köttråvara och kanske 15% blodprotein + bindemedel är då inte ett dugg bättre. Själv använder jag i köket vetemjöl, tapioka
  • Hej Anders,

    Metylcellulosa bidrar till att skapa de produktegenskaper som vi önskar nå för våra formade produkter. Metylcellulosa är fibrer som framställs ur cellulosa i cellväggarna hos växter och ingrediensen har inga kända hälsorisker. Metylcellulosa utgör enbart 1-2% av innehållet i slutprodukten.
    Bernadetta
  • Hej,
    Min fråga eller fundering gäller kryddningen av färsen. Varför den är kryddad och om den skulle gå att göra ”neutral”? Jag älskar den men ibland önskar jag den neutral. Tänker om det finns en anledning
    tack för fantastiska alternativ för oss som inte äter kött!
  • Hej Maria,

    Tack för din feedback. Vi tar med oss denna till vårt utvecklingsteam💚 Vi kryddar vår färs dels för smakens skull men även för att den ska få en fin gyllene färg i slutprodukten.

    Allt gott!😃
    Bernadetta

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.